Werkplaats

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Breng hem dan langs bij AJ de Beer! Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent en alles gebeurd in overleg met u. Het is goed om te benoemen dat AJ de Beer een team van deskundigen in huis heeft, die precies weten hoe elke auto in elkaar zit. Mocht u zonder vervoer komen te zitten, dan bieden wij zelfs een haal- en breng service aan. AJ de Beer helpt u graag weer op weg!

_DSC9861_1920px

APK-keuring

AJ de Beer Auto's is een BOVAG-erkend APK-bedrijf. Dit betekend dat u uw auto bij ons kunt brengen voor de jaarlijkse APK-keuring. Geen onverwachte kosten, u weet direct waar u aan toe bent. Dat is wel zo fijn!

In de werkplaats van AJ de Beer Auto's voeren deskundigen de check en eventueel het onderhoud uit. Blijkt er iets defect te zijn? Wij nemen direct contact met u op.

APK kleine beurt
werkplaats-ajdebeer

Onderhoudsbeurt klein

Is uw auto toe aan een kleine beurt? AJ de Beer Auto's zorgt ervoor dat u weer veilig en snel de weg op kan.

Uw auto is in goede handen! Goed om te benoemen is dat AJ de Beer een team van deskundigen in de werkplaats heeft rondlopen. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten. Open en transparant! Lees meer over de kleine beurt.

Onderhoudsbeurt groot

Een grote beurt voor uw auto nodig? AJ de Beer Auto's zorgt ervoor dat u weer veilig en snel de weg op kan. Goed om te benoemen is dat het heel belangrijk is dat er frequent onderhoud wordt gepleegd aan uw auto. Vraagt u zich af of uw auto wel toe is aan een kleine- of grote beurt? Neem contact op! Wij vertellen u hier graag meer over.

In de werkplaats van AJ de Beer Auto's wordt de grote beurt aan uw auto uitgevoerd. Een team van deskundigen bekijken uw auto en voeren de beurt uit. 

Autobanden service

Heeft u een set nieuwe banden nodig? AJ de Beer Auto's helpt u graag! U kunt altijd bij ons terecht. Goed om te benoemen is dat uw auto ook wordt uitgelijnd.

In de werkplaats van AJ de Beer Auto's wordt de bandenwissel uitgevoerd. Een team van deskundigen staat klaar! Lees meer over het wisselen of vervangen van de autobanden.

Airco onderhoud

De airco in uw auto zorgt ervoor dat uw rit comfortabel aanvoelt, door het bijvoorbeeld in de zomer heerlijk koel te houden. Wat men vaak vergeet, is dat het onderhoud aan de airco erg belangrijk is! Weet u niet zeker of uw airco toe is aan een onderhoudsbeurt? Maak een afspraak om even langs te komen. Dan kijken wij met u mee.

In de werkplaats van AJ de Beer Auto's voeren deskundigen het onderhoud uit. Blijkt de airco defect te zijn, dan kan deze ook bij ons vervangen worden. 

Airco onderhoud aj de beer
Vakantie check aj de beer autos

Vervangen distributieriem

Vervangen distributieriem door een BOVAG-gecertificeerd autobedrijf? AJ de Beer Auto's helpt u graag! Misschien vraagt u zich af wanneer deze vervangen moet worden. Dit hangt volledig af van wat de fabrikant aangeeft. Neem contact op, wij bekijken graag samen met u wanneer deze vervangen moet worden.

Meer informatie over het vervangen van de distributieriem? U leest het hier.

Veilig op vakantie autocheck

Veilig op reis met de auto? Zorg ervoor dat uw auto klaar is voor de trip! Kom niet voor verrassingen te staan. Wat is meer vervelend dan pech met de auto? U kunt dit grotendeels voorkomen.

In de werkplaats van AJ de Beer Auto's voeren deskundigen een check uit. Blijkt er nog iets mis te zijn met de auto, dan zullen wij dit aangeven. Ten slotte bespreken we samen de reparaties. U komt nooit voor verrassingen te staan.

_DSC9861_1920px