Kosten kleine beurt en APK

Bent u benieuwd naar de kosten van een kleine beurt en APK? Kom dan eens langs bij AJ de Beer Auto’s in Rijen! Onze medewerkers staan u graag te woord en bespreken wat de nodige kosten ongeveer zullen worden voor de keuringen. Door onze jarenlange ervaringen hebben wij een team van deskundigen op kunnen bouwen die zeer ervaren zijn. Ons doel is om een vertrouwd adres te worden, waar u uw auto zonder twijfel heen kunt brengen.

Bij AJ de Beer Auto’s zijn verschillende werkzaamheden mogelijk. Bekijk ze hier allemaal.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Kom langs voor uw APK keuring

Onze medewerkers kijken graag uw auto na volgens de APK eisen. Het is belangrijk dat u met een veilige auto de weg op gaat. Wij kijken de auto’s daarom altijd volledig na. Mocht ons iets opvallen of merken dat er iets aan vervanging toe is, dan melden wij dit meteen bij u. U zult bij ons nooit voor onverwachte kosten staan, omdat wij alles met u bespreken voordat wij iets repareren. U kunt er bij ons op vertrouwen dat ons advies altijd eerlijk en deskundig is.

Laat uw auto exporteren

Moet uw auto naar het buitenland geëxporteerd worden? Wij helpen u hier graag mee! Samen met het RDW kunnen wij u helpen bij het compleet maken van de volgende exporteerdocumenten:

  • De uitvoerverklaring
  • De uitvoerkentekenplaten
  • Het aanmelden van de uitvoer
  • De groene kaart verzekering

Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles netjes in orde wordt gemaakt, zodat u hier geen zorg aan heeft. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende prijzen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de kosten van een kleine beurt en APK? Dan kunt u contact met ons opnemen door ons invulformulier in te vullen. Wij hopen u snel te zien bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!