Bandenspecialist Breda

Bent u op zoek naar een bandenspecialist Breda en omgeving? Kom dan eens langs bij AJ de Beer Auto’s in Rijen! Onze medewerkers staan voor u kaar om uw auto zo goed mogelijk na te kijken of te repareren. De monteurs van AJ de Beer Auto’s zijn allemaal deskundigen en beschikken over veel ervaring en kennis. Het is bij ons mogelijk om gebruik te maken van onze haal -en breng service. Hiermee hopen wij u zo goed mogelijk op weg te helpen. Wij kunnen u verzekeren, dat wij uw auto zo goed mogelijk nakijken. Wij kijken namelijk de auto’s altijd na volgens de RDW eisen.

Wilt u een afspraak maken voor uw auto? Neem dan contact met ons op.

APK kleine beurt
Export aj de beer

Kom bij ons langs

In onze werkplaats kunnen de banden van uw auto aangepakt worden. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw banden te verwisselen of te vervangen. Als eerst kijken wij uw banden na op schade. Vervolgens bespreken wij met u of de banden nog te gebruiken zijn of dat u ze beter kan vervangen. Doordat wij alles met u eerst bespreken, komt u niet voor onnodige kosten te staan. Het is misschien ook goed om te weten dat uw auto bij ons ook altijd wordt uitgelijnd.

Exporteren van auto’s

Mocht u uw auto willen exporteren naar het buitenland, dan kunnen wij u hierbij helpen. Er komt veel regel en formulierwerk kijken bij het exporteren. Om u deze zorgen uit handen te nemen, kunnen wij u helpen bij de nodige documenten en aanvragen. Dit doen wij uiteraard in samenwerking met het RDW. Op onze website vindt u een overzicht met de mogelijkheden en tarieven.

Contact

Wilt u meer weten over de bandenspecialist Breda? Of wilt u een afspraak maken om uw auto te laten nakijken? Neem dan gerust contact met ons op.

Stel vrijblijvend uw vraag!