Bandenservice Tilburg

Bent u op zoek naar bandenservice Tilburg? Kom dan naar AJ de Beer Auto’s in Rijen. Op slechts een paar kilometer afstand van Tilburg kunt u terecht voor bandenservice! De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Daarom is het van belang de kwaliteit goed in de gaten te houden. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden bijvoorbeeld heel belangrijk. Daar helpen wij van AJ de Beer Auto’s u graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Bandenservice & APK bij AJ de Beer Auto’s

Bij AJ de Beer Auto’s beschikken we over de juiste vakkennis en hebben we de juiste apparatuur in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste bandenservice leveren. Wilt u uw winterbanden verwisselen voor zomerbanden? Geen probleem bij AJ de Beer Auto’s ! Laat uw banden wisselen voor optimaal comfort tijdens de seizoenen. Wilt u een betere wegligging met uw auto? Laat dan uw banden uitlijnen bij ons. De juiste  uitlijning van uw banden zorgt voor minder brandstofverbruik en vermindert de slijtage van uw autobanden.

Naast bandenservice kunt u bij AJ de Beer ook terecht voor uw APK Keuring. Als erkend APK-bedrijf verzorgen wij de APK van uw voertuig. Deze jaarlijks terugkomende keuring wordt nauwkeurig en correct door ons uitgevoerd. Uiteraard altijd volgens de wettelijke eisen. Wilt u meer informatie over de bandenservice of APK Keuring van AJ de Beer auto’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact bandenservice Tilburg

Wilt u terecht voor bandenservice of heeft u andere vragen? Bij AJ de Beer auto’s staan we voor u klaar! U kunt contact opnemen via onderstaande button. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ons bellen op 0161-23 49 22.

Stel vrijblijvend uw vraag!