Autogarage Tilburg Reeshof

Op zoek naar een goede autogarage Tilburg Reeshof en omgeving? AJ de Beer Auto’s is de autogarage die u zoekt! Bekijk onze occasions, of maak een afspraak in de werkplaats voor bijvoorbeeld een Apk-keuring of vakantiecheck. Alles onder één dak. De specialisten van AJ de Beer Auto’s vertelt u graag meer over onze service. Bekijk onze contactgegevens en neem contact op.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Welkom bij onze autogarage

Bij AJ de Beer Auto’s uit Rijen, vlakbij Tilburg Reeshof, kunt u uitgaan van vakmanschap. Onze vakkundige collega’s zullen uw auto van top tot teen inspecteren en eventuele mankementen oplossen. Een kleine of grote beurt kan altijd in combinatie met de APK-keuring. Vraag direct meer informatie aan. Gaat u binnenkort op reis? Bijvoorbeeld op zomervakantie of wintersport? Het is belangrijk dat u altijd uw auto laat checken voordat deze veel kilometers gaat maken. Bij AJ de Beer Auto’s kunt u een speciale vakantiecheck laten uitvoeren. Zo voorkomt u verrassingen onderweg!

De mooiste occasions van Brabant

Bent u op zoek een leuke tweedehands auto voor een goede prijs? Deze gaat u gegarandeerd vinden bij AJ de Beer Auto’s. Bekijk direct ons online aanbod en vraag meer informatie op over een auto die u aanspreekt. Wij nodigen u van harte uit om eens in de showroom te komen kijken. Goed om te benoemen is dat wij naast onze showroom, ook een groot terrein vol occasions in bezit hebben. Keuze genoeg! Geef uw wensen door en wij laten u de mogelijkheden zien.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in de werkplaats van AJ de Beer Auto’s? Ga direct naar onze werkplaatspagina om daar een afspraak te maken voor de gewenste reparatie of keuring. Liever langskomen voor het bekijken van onze occasions? Neem contact op. Wij hopen u snel in onze showroom te mogen ontvangen! Tot snel bij AJ de Beer Auto’s. Blijf via Facebook ook op de hoogte van de leukste acties en nieuwste modellen.

Stel vrijblijvend uw vraag!