Autobedrijf in Oosterhout

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Oosterhout? Dan bent u aan het juiste adres bij AJ de Beer Auto’s! Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar tweedehands auto’s. Op onze website vindt u een overzicht van auto’s die wij momenteel beschikbaar hebben. Naast de verkoop van auto’s kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Laat uw auto nakijken door ons team van deskundigen en wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt!

Wilt u bekijken welke auto’s wij momenteel op voorraad hebben, bekijk dan hier ons aanbod.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Autobedrijf in Oosterhout | AJ de Beer Auto’s

In onze werkplaats kunt u uw auto langsbrengen voor verschillende werkzaamheden. Zo kunnen wij voor u onder andere de banden vervangen, de Apk-keuring uitvoeren en een onderhoudsbeurt geven. Ook voor kleinere problemen kunt u bij ons terecht. Onze werkplaats is te vinden in Rijen.

Exporteren van auto’s

Als u graag auto’s of andere voertuigen wilt exporteren naar het buitenland, dan zit u bij ons goed. Wij kunnen u namelijk helpen met het in orde maken van de papieren, aanvragen van exportkentekens en een groene kaart verzekering. In samenwerking met het RDW helpen wij u de volgende documenten in orde te maken:

  • Het aanmelden van de uitvoer
  • Uitvoerverklaring
  • Uitvoerkenteken
  • Groene kaart verzekering

 

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons autobedrijf in Oosterhout, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Tot snel bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!