Auto werkplaats Gilze

Bent u op zoek naar auto werkplaats Gilze. Dan is AJ de Beer Auto’s in Rijen de garage voor u. Onze locatie is slechts enkele minuten rijden van Gilze en onze medewerkers staan met hun ervaring voor u klaar. Ook wanneer u zelf geen verstand heeft van auto’s weten wij u rustig uit te leggen wat er gedaan moet worden om een probleem op te lossen. Wij zijn altijd transparant in onze communicatie en zorgen ervoor dat u niet voor verassingen komt te staan.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Groot aanbod aan auto's

Bent u toe aan een nieuwe auto? Omdat uw huidige auto bijvoorbeeld niet meer naar behoren werkt of niet meer aan uw wensen voldoet? Ook dan kunt u terecht bij AJ de Beer Auto’s. Wij hebben een grote voorraad aan diverse merken auto’s. Met oudere en nieuwere modellen, weten we een geschikte auto te vinden die past bij uw wensen en budget. Onze medewerkers zijn opgeleid om met uw wensenlijstje aan de slag te gaan en hiermee de perfecte match te vinden. Mocht u eventueel een proefrit willen maken, is dit ook mogelijk. We geven u alle tijd om rustig een weloverwogen keuze te maken.

Auto werkplaats Gilze

Op onze auto werkplaats vindt u professionals die weten wat ze doen. Door hun ervaring en opleiding hebben ze alle skills in huis om u op een gepaste manier te helpen. Ook in service willen we u overdonderen en daar draagt iedereen binnen het team van AJ de Beer Auto’s aan bij! Meer over AJ de Beer Auto's? Volg ons op Facebook!

Contact AJ de Beer Auto’s

Wilt u een afspraak maken om uw auto te laten repareren, een APK keuring uit te laten voeren of om onze voorraad aan gebruikte auto’s te bekijken? Kom langs bij auto werkplaats Gilze! Dan kunt u makkelijk zelf een afspraak maken via ons contactformulier. Heeft u een vraag of wilt u een van onze professionals spreken? Dan kunt u contact opnemen of bellen naar 0161-23 49 22. We hopen u snel te zien bij AJ de Beer Auto’s.

Stel vrijblijvend uw vraag!