Auto werkplaats Dongen

Bent u op zoek naar een auto werkplaats Dongen en omgeving? Dan bent u bij Aj de Beer Auto’s in Strijen aan het juiste adres! Op een korte afstand van Dongen bent u binnen no time bij onze garage. Hier kunnen wij u helpen met reparatie en onderhoud van uw auto. U kunt bij ons terecht voor onder andere de jaarlijkse APK keuring, het verwisselen van banden of de kleine/grote onderhoudsbeurt.

Maak nu een afspraak, dan zien wij u graag terug bij AJ de Beer Auto’s.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Auto werkplaats Dongen

In onze auto werkplaats werken ervaren monteurs die er altijd voor zorgen dat u na een onderhoudsbeurt of reparatie weer veilig de weg op kunt. Bij ons staat klantvriendelijkheid en service centraal. We willen immers dat u met een fijn en veilig gevoel bij ons terecht kunt. De mogelijkheden in onze werkplaats lopen uiteen en u kunt naast de eerder benoemde diensten ook bij ons terecht voor airco onderhoud, uitlezen storingen, het vervangen van de diestributieriem en de vakantiecheck.

Ons aanbod aan auto’s

Bij AJ de Beer Auto’s kunt u ook terecht voor mooie occassion auto’s. Wij hebben een ruim aanbod aan modellen, zodat er altijd wel iets naar uw smaak tussen zit. Kom langs dan lopen wij met u een rondje om ons terrein om alle modellen te laten zien. Goed om te weten is dat wij auto’s en andere voertuigen exporteren. We kunnen een exportkenteken voor u aanvragen inclusief 14-daagse verzekering en douanedocumenten. Neem contact op voor meer informatie.

 

Contact | Maak een afspraak!

Maak een afspraak in onze Auto werkplaats Dongen voor reparatie of onderhoud. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0161-23 49 22.

Graag tot snel!

Stel vrijblijvend uw vraag!