Auto reparatie Tilburg

Is uw auto stuk en bent u op zoek naar een bedrijf boor auto reparatie Tilburg? Dan is AJ de Beer Auto’s wellicht de garage die u zoekt! Want naast de in,- en verkoop van occasions kunt u bij ons ook terecht voor het repareren van uw auto. In onze eigen werkplaats hebben wij goed getraind personeel die zorgen voor de volledige reparatie van uw voertuig. Gevestigd in Rijen, vlakbij Tilburg zijn wij uw ideale partner voor alles op het gebied van auto’s. Zo kunt u bij ons onder andere ook uw APK- keuring laten doen. Meer weten over de diensten omtrent auto reparatie? Neem dan gerust contact met ons op!

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Diensten AJ de Beer Auto’s

Naast het repareren van uw auto kunt u bij AJ de Beer ook terecht voor bijvoorbeeld uw APK Keuring. Als erkend APK-bedrijf verzorgen wij de APK van uw voertuig. Deze jaarlijks terugkomende keuring wordt nauwkeurig en correct door ons uitgevoerd. Uiteraard altijd volgens de wettelijke eisen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor bandenservice. Wilt u bijvoorbeeld uw winterbanden vervangen of een betere wegligging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Laat uw banden wisselen voor optimaal comfort tijdens de seizoenen.

Wilt u meer informatie over het repareren van uw auto, bandenservice of APK Keuring bij AJ de Beer auto’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Occasions bij AJ de Beer Auto’s

Naast bovengenoemde diensten kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van een occasion. Door ons ruime aanbod occasions in verschillende uitvoeringen en prijsklassen zit er altijd een voertuig bij voor u! U kunt ons huidige aanbod occasions bekijken op de website.

Contact voor uw auto reparatie Tilburg

Het onderhouden en repareren van uw auto is van essentieel belang. Daarom bieden wij de grootste zorg voor uw voertuig. Heeft u een vraag? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0161-23 49 22 of neem contact met ons op via onderstaande button!

Tot snel bij AJ de Beer Auto’s in Rijen! Wij staan voor u klaar.

Stel vrijblijvend uw vraag!