Auto grote beurt kosten

Bent u benieuwd naar de auto grote beurt kosten? Neem dan eens contact op met AJ de Beer in Rijen! Wij kunnen u alle informatie geven die u van tevoren nodig heeft. Naast dat wij de APK voor auto’s aanbieden, kunt u ook voor andere zaken bij ons terecht. Zo bieden wij ook nieuwe en tweedehands auto’s aan voor de verkoop. Op onze website vindt u een overzicht van welke auto’s wij momenteel allemaal op voorraad hebben. Ook kunnen wij helpen bij het exporteren van auto’s. Als u graag uw auto naar het buitenland wilt exporteren, komen daar verschillende formulieren bij kijken. Wij helpen u hier graag mee.

Wilt u een afspraak maken om uw auto te laten nakijken? Neem dan contact met ons op.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Kom langs voor uw APK beurt

De monteurs van AJ de Beer kijken uw auto graag na volgens de APK eisen. Deze keuring is ervoor bedoeld om u zo veilig mogelijk op de weg te laten rijden met uw auto. Het is daarom ook belangrijk dat de keuring goed uitgevoerd wordt. Als wij tijdens het keuren iets opmerken of tegenkomen, wordt dit altijd met u besproken. Wij geven advies over of dat het onderdeel nog gemaakt kan worden of juist helemaal vervangen. Doordat wij alles met u bespreken komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Samen zorgen wij ervoor dat u weer veilig de weg op kan!

Exporteren

Naast dat wij uw auto graag nakijken, kunt u bij ons ook terecht voor het exporteren van uw auto. Bij het exporteren van auto’s komen verschillende formulieren kijken en er moet veel geregeld worden. Om u deze zorg uit handen te nemen kunnen wij verschillende formulieren voor u regelen en invullen. Zo kunt u zichzelf bezig houden met andere zaken. Ook kunnen wij een groene kaart verzekering voor u regelen en een exportkenteken voor u aanvragen.

Contact

Heeft u nog vragen over de auto grote beurt kosten? Neem dan gerust contact op of kom eens langs in onze garage in Rijen! Tot snel bij AJ de Beer Auto's!

Stel vrijblijvend uw vraag!