APK Tilburg

Is het tijd voor de APK Tilburg? Als BOVAG-erkend bedrijf voeren wij graag uw Apk-keuring uit. Bij AJ de Beer Auto’s kunt u terecht voor al uw reparaties en onderhoud. Daarnaast is het goed om te weten dat wij een bedrijf zijn met een grote voorraad aan gebruikte auto’s van alle merken in alle prijsklassen.

Maak een afspraak in onze werkplaats.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

AJ de Beer Auto’s | APK Tilburg

In onze werkplaats voeren wij onderhoud en reparaties uit. Als BOVAG-erkend APK-bedrijf kunt u bij ons dan ook terecht voor de jaarlijkse Apk-keuring. Uw auto wordt vakkundig getest op verschillende punten die door het RDW bepaald zijn. Mocht er iets aan de hand zijn, nemen wij direct contact met u op! Hierdoor zijn er geen onverwachtse kosten en weet u precies waar u aan toe bent.

Klik hier om een afspraak te maken of bel ons via 0161-23 49 22.

Onze werkplaats

Wij vinden het belangrijk dat u als klant een veilig gevoel heeft, wanneer u de keuring of reparatie uw auto aan ons overlaat. Daarom is AJ de Beer Auto’s een vertrouwd adres waar u altijd terecht kunt. Ons team bestaat uit opgeleide monteurs die u vriendelijk helpen en te woord staan. Daarnaast bieden wij ook een haal- en breng service aan wanneer uw auto direct gemaakt moet worden. Handig toch?

In de werkplaats voeren wij o.a. de volgende diensten uit: uitlezen storingen, vervangen distributieriem, vakantiecheck, vervangen banden, onderhoudsbeurt, Apk-keuring (Klein), onderhoudsbeurt (Groot) en airco onderhoud.

Klik hier om een afspraak te maken in de werkplaats.

Contact | Maak een afspraak!

Heeft u vragen over de APK Tilburg? Of wilt u graag een afspraak maken voor een Apk-keuring? Laat dan uw gegevens achter in ons contactformulier en stel uw vraag. Onze medewerkers zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u naar ons bellen via 0161-23 49 22. U kunt ons autobedrijf vinden aan de Nijverheidslaan 1 in Rijen.

Stel vrijblijvend uw vraag!