APK Rijen

Bent u op zoek naar een APK Rijen? Dan bent u bij AJ de Beer Auto’s in Rijen aan het juiste adres. De Algemene Periodieke Keuring is een wettelijk verplichtte keuring die wij als BOVAG-erkend APK-bedrijf voor u kunnen uitvoeren. Als gerenommeerd autobedrijf houden wij ons daarnaast ook bezig met de inkoop en verkoop van gebruikte auto’s. Wilt u meer weten de APK keuring? Vul dan het contactformulier op de webstie of neem telefonisch contact met ons op via 0161-23 49 22.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

APK Keuring bij AJ de Beer Auto’s

Bij A.J. de Beer Auto’s staat transpiratie en gemoedelijkheid hoog in het vaandel. Wij willen dat u een goed gevoel heeft bij de keuring van uw auto. Een APK keuring voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die te onveilig zijn om nog aan het verkeer deel te nemen. Tijdens de APK Keuring worden er verschillende aspecten behandel. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inspectie op alle motorische aspecten
  • Betrekking tot Exterieur zoals onder andere verlichting en spiegels.
  • Interieur, zoals bijvoorbeeld gordels.
  • Onderzijde, zoals bijvoorbeeld de uitlaat of roestplekken.
  • Check airco
  • Betrekking tot het Milieu

Let wel op de APK is een momentopname. Deze keuring geeft u geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kom gezellig langs!

Diensten

Naast de APK keuring kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld het exporteren van auto’s en andere voertuigen. Daarnaast hebben wij een ruime showroom met ruim 250 occasions op voorraad. Het aanbod occasions wisselt snel, bekijk de huidige collectie occasions op de website of kom ons aanbod bekijken in Rijen.

Contact APK Rijen

AJ de Beer Auto’s is gevestigd in Rijen aan de Nijverheidslaan 1. Wilt u meer weten over de diensten van AJ de Beer auto’s of over onze APK Keuring? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Voor vragen kunt u ook altijd een mail sturen naar info@ajdebeerautos.nl.

Stel vrijblijvend uw vraag!