APK kleine beurt

Bent u op zoek naar een APK kleine beurt voor uw auto? Dan bent u bij AJ de Beer Auto’s aan het juiste adres! Onze werkplaats is te vinden in Rijen, wat goed bereikbaar is vanuit andere steden. Naast dat wij APK keuringen aanbieden, kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands auto. Op onze website kunt u het aanbod van tevoren bekijken en zien wat wij hebben staan. Verder kunnen wij u ook helpen bij het exporteren van auto’s naar het buitenland.

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Wij helpen u graag met de APK

Wij voeren graag de APK keuring voor uw auto uit. AJ de Beer auto’s is BOVAG-erkent, wat betekend dat wij de APK keuringen voor u betrouwbaar kunnen uitvoeren. U weet precies wat er mis is met uw auto en er zullen geen onverwachte kosten op u te wachten staan. Deskundigen voeren in de werkplaats de check en het onderhoud uit. Mocht er iets kapot zijn, dan nemen wij meteen contact met u op om dit te bespreken. Wij repareren niks voordat wij u gesproken hebben en overlegd. Uw auto wordt getest volgens de verschillende punten die de RDW heeft opgesteld. Hierdoor weet u zeker dat uw auto nauwkeurig gecheckt wordt.

Het exporteren van auto’s

Mocht u uw auto of ander vervoer naar het buitenland willen exporteren, dan helpen wij u hier graag bij. Bij het exporteren van auto’s komt veel formulierwerk kijken. Bij AJ de Beer kunnen wij dit formulierwerk voor u verzorgen. Wij zorgen dat alles netjes ingevuld wordt en terecht komt bij de juiste personen. Verder kunnen wij u ook helpen bij het aanvragen van bijvoorbeeld een groene kaart verzekering en het exportkenteken.

Contact

Wilt u een afspraak maken voor de APK kleine beurt keuring voor uw auto? Neem dan contact met ons op! Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld de export mogelijkheden of documentregelingen, dan kunnen deze altijd gesteld worden via ons contactformulier. Wij zien u snel bij AJ de Beer in Rijen!

Stel vrijblijvend uw vraag!