APK keuring Tilburg Reeshof

Een APK keuring Tilburg Reeshof en omgeving? Laat uw auto inspecteren en keuren door AJ de Beer Auto’s! Specialist in het vakgebied. Onze monteurs voeren de APK-keuring uit en geven u meer informatie over eventuele reparaties. Open en transparant. En tegen een goede prijs! Naast de APK keuring kunt u bij ons ook terecht voor een mooie tweedehandsauto. Altijd 250 occasions uit voorraad leverbaar. Ontdek de mogelijkheden! Maak een afspraak voor een APK keuring of bekijk ons huidige aanbod aan occasions. Wij hopen u snel te zien!

APK kleine beurt
APK kleine beurt

De werkplaats van AJ de Beer Auto’s

Moet uw auto binnenkort APK gekeurd worden? Vanzelfsprekend wilt u dit laten doen door een erkende garage die verstand heeft van zaken en altijd open en transparant naar u is. Bij AJ de Beer Auto’s kunt u daar vanuit gaan! Goed om te benoemen is dat u uw APK-keuring kunt combineren met een kleine- of grote beurt. Maak hiervoor direct een afspraak via onze website. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een geschikte dag te plannen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Groot aanbod aan occasions

Naast de mogelijkheden in de werkplaats, kunnen wij u ook van dienst zijn bij uw zoektocht naar een tweedehands auto. Goed om te benoemen is dat AJ de Beer Auto’s een groot aantal wagens in het wagenpark heeft om uit te kiezen. Samengevat zit er altijd wel één occasion voor u tussen! Ons huidige aanbod is te vinden op onze website. Filter hier direct tussen de verschillende merken en types. Heeft u vragen? Laat het ons weten. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen in de showroom.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een APK keuring of voor het bekijken van een tweedehands auto? Dit doet u hier. U vindt AJ de Beer Auto’s niet ver rijden van Tilburg Reeshof. Ons adres is: Nijverheidslaan 1 in Rijen. Wij hopen u snel te mogen ontvangen! Vergeet ons ten slotte niet te volgen op Facebook.

Stel vrijblijvend uw vraag!