APK keuring Rijen

Voor een APK Keuring Rijen bent u bij AJ de Beer auto’s op de juiste plek! Goed om te benoemen is dat wij een BOVAG-erkend bedrijf zijn. De jaarlijkse APK-keuring wordt nauwkeurig en correct uitgevoerd volgens de wettelijke eisen. Wij vinden het belangrijk transparant te zijn. Daarom overleggen wij altijd eerst wat er precies gedaan moet worden aan uw voertuig. Wilt u meer weten over de keuring bij AJ de Beer auto’s? Neem dan gerust contact met ons op!

APK kleine beurt
APK kleine beurt

APK Regelgeving

De APK regelgeving is bedoeld om ervoor te zorgen dat alle auto’s op de weg veilig zijn. Daar weten wij bij AJ de beer alles van. Is de APK volledig uitgevoerd en voldoet uw auto niet aan de APK eisen? Dan mag u niet verder rijden. Wij zorgen, uiteraard altijd in overleg met u, dat alles gemaakt wordt. Als uw auto goedgekeurd is, wil dat zeggen dat uw auto op dat moment aan de veiligheidseisen en de eisen voor het milieu voldoet. Maar in tussen tijd kunnen er natuurlijk problemen ontstaan. Laat uw auto daarom altijd regelmatig onderhouden en wacht niet te lang met een kleine,- of grote beurt. Wist u dat wij ook bandenservice hebben als dienst? Ontdek meer!

Diensten AJ de Beer Auto’s

Naast APK Keuring houden wij ons ook bezig met de in en verkoop van gebruikte auto’s. U kunt bij ons een aanbod van ruim 250 occasions verwachten. Bekijk ons huidige aanbod occasions op de website. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid de export van uw voertuig te regelen. Dit gehele proces kunnen wij voor u uit handen nemen. Waardoor wij voor u een exportkenteken kunnen aanvragen en een groene kaart incl. 14 dagen verzekering en douanedocumenten. Kortom, AJ de Beer Auto’s is een gerenommeerd autobedrijf waar u altijd terecht kunt. Kom gezellig langs.

Contact APK Keuring Rijen

Wilt u uw APK Keuring door ons laten uit voeren? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Uiteraard zijn wij telefonisch ook bereikbaar. U kunt dan bellen naar 0161-23 49 22.

Stel vrijblijvend uw vraag!