APK keuring Oosterhout

Bent u op zoek naar een apk keuring Oosterhout? Onze garage zit op enkele minuten rijden van Oosterhout. In Rijen vindt u AJ de Beer Auto’s. In onze garage staan we klaar voor particulieren, maar ook wanneer u een handelaar bent, bent u van harte welkom. In onze garage vindt u enkel professionals met een hart voor auto’s die u graag voorzien van alle antwoorden die u nodig heeft. Kom gerust vrijblijvend langs!

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Onze occasions | AJ de Beer Auto's

In onze garage vindt u een een groot aantal reeds gebruikte auto’s. Alle auto’s die wii bij AJ de Beer Auto’s verkopen, zijn grondig gecontroleerd en zo nodig gerepareerd zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. We bieden een groot assortiment en auto’s in verschillende prijsklassen. Op deze manier zorgen we ervoor dat er altijd een auto tussen zit die binnen uw budget valt en staat er altijd een model bij die bij u in de smaak zal vallen.

APK keuring Oosterhout

Ook voor een APK keuring kunt u terecht bij AJ de Beer Auto’s in Rijen. We communiceren zo transparant mogelijk met de klant en vinden eerlijkheid enorm belangrijk. Tijdens onze APK keuringen staat deze eerlijkheid dan ook zeker centraal. We leggen hier juist de focus op, omdat een goed gevoel krijgen van een APK keuring niet vanzelfsprekend is. Tijdens de APK keuring wordt uw auto op verschillende aspecten gecontroleerd:

  • Een inspectie op de motorische onderdelen
  • Exterieur (verlichting en spiegels etc.)
  • Interieur (gordels etc.)
  • Onderzijde van de auto (roestplekken en de uitlaat etc.)

Ook voor tussentijdse onderhoudsbeurten groot of klein staan we voor u klaar. We hebben veel ervaring in reparaties en weten u zo snel mogelijk te helpen. Meer over AJ de Beer Auto’s? Volg ons op Facebook!

 

Contact AJ de Beer Auto’s

Bent u benieuwd geworden naar APK keuring Oosterhout? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ons team beantwoord graag vrijblijvend uw vragen. U kunt een afspraak maken via ons contactformulier of ons bellen op
0161-23 49 22. Graag tot snel bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!