APK keuring Gilze

Op zoek naar APK keuring Gilze? Bij AJ de Beer Auto’s zijn wij hier gespecialiseerd in. U vindt bij ons echte professionals met een hart van hun vak. Bij ons kunt u terecht wanneer uw auto een APK keuring nodig heeft. APK staat voor Algemene Periode Keuring en is in Europa om de zoveel tijd een verplichte keuring voor uw auto. U vindt onze vestiging in Rijen wat slechts enkele minuten rijden is van Gilze.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Gebruikte auto's

Bij AJ de Beer Auto’s vindt u een grote voorraad aan gebruikte auto’s van alle merken en in alle prijsklassen. Wanneer u een auto zoekt, nemen we alle tijd om uw wensen aan te horen en hier de perfecte auto bij te adviseren. Wij vinden gemoedelijkheid enorm belangrijk. Daarom laten wij onze klanten rustig de auto’s bekijken. Mocht de vraag er zijn, is er ook de mogelijkheid om een proefrit te maken. Zo krijgt u de kans om rustig te beslissen over uw eventuele nieuwe auto.

APK keuring Gilze

Eerlijkheid vinden wij erg belangrijk. Dit staat dan ook voorop als u bij ons een APK keuring laat uitvoeren. Een goed gevoel krijgen van de keuring van uw auto, is niet vanzelfsprekend en daarom leggen wij bij AJ de Beer Auto’s hier juist de focus op. Tijdens de keuring worden verschillende dingen gecontroleerd waaronder:

  • Een inspectie op de motorische onderdelen
  • Exterieur (verlichting en speigels etc.)
  • Interieur (gordels etc.)
  • Onderzijde van de auto (roestplekken en de uitlaat etc.)

Ook voor het verwisselen van banden, kleine/grote onderhoudsbeurten of andere reparaties en onderhoud kunt u bij ons terecht. Een APK keuring biedt geen garantie op een geheel jaar veiligheid en daarom raden wij aan om uw auto twee keer per jaar te laten controleren. Meer over AJ de Beer Auto's? Volg ons op Facebook!

Contact AJ de Beer Auto’s

Heeft u een goed gevoel gekregen van een APK keuring Gilze bij AJ de Beer Auto’s? Onze monteur helpen u graag. Maak direct een afspraak via ons contactformulier. Voor algemene vragen, kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen. Of bel ons 0161-23 49 22.

Stel vrijblijvend uw vraag!