APK Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een APK Kaatsheuvel? Dan bent u bij AJ de Beer Auto’s in Rijen aan het juiste adres. Op slechts een paar km afstand van Kaatsheuvel kunt u terecht voor uw APK. De Algemene Periodieke Keuring is een wettelijk verplichtte keuring die wij als erkend APK-bedrijf voor u kunnen uitvoeren. Als gerenommeerd autobedrijf houden wij ons daarnaast ook bezig met de inkoop en verkoop van gebruikte auto’s. Wilt u meer weten de APK keuring? Vul dan het contactformulier op de website of neem telefonisch contact met ons op via 0161-23 49 22.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

APK door AJ de Beer Auto’s

Bij A.J. de Beer Auto’s staat transpiratie en gemoedelijkheid hoog in het vaandel. Wij willen dat u een goed gevoel heeft bij de keuring van uw auto. Tijdens de APK Keuring worden er verschillende aspecten behandeld. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inspectie op alle motorische aspecten
  • Betrekking tot Exterieur zoals onder andere verlichting en spiegels.
  • Interieur, zoals bijvoorbeeld gordels.
  • Onderzijde, zoals de uitlaat of roestplekken.

Let wel op dat de APK keuring geen garantie geeft dat het voertuig de rest van het jaar veilig blijft. Dit is een moment opname en onderhoud aan uw voertuig adviseren wij 2x peer jaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kom gezellig langs!

APK Regelgeving

Wilt u meer weten over het onderhouden van uw airco of een afspraak maken? Druk dan op onderstaande button om in contact te komen.

Alle auto’s dienen veilig op de weg te kunnen zonder ongelukken of problemen te veroorzaken. De APK regelgeving is de richtlijn om ervoor te zorgen dat alle auto’s op de weg veilig zijn. Daar weten wij bij AJ de beer alles van. Is de APK volledig uitgevoerd en voldoet uw auto niet aan de APK eisen? Dan mag u niet verder rijden. Wij zorgen, uiteraard altijd in overleg met u, dat alles gemaakt wordt.

 

Contact APK Kaatsheuvel

Zoals hierboven aangegeven is AJ de Beer Auto’s te vinden in Rijen. U kunt via onderstaande button contact met ons opnemen. Wilt u gelijk een afspraak maken voor de keuring van uw auto? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0161-23 49 22.

Tot snel bij AJ de Beer Auto’s in Rijen!

Stel vrijblijvend uw vraag!