Airco onderhoud Tilburg

Als u op zoek bent naar airco onderhoud Tilburg, kom dan naar AJ de Beer Auto’s in Rijen! Wij bieden u uitgebreide service voor uw airco. Een goed werkende airco zorgt ervoor dat u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen kunt rijden. Het onderhoud van de airco is in dat geval van essentieel belang. Bij AJ de Beer Auto’s helpen wij u graag! Wilt u meer weten over de Airco service van AJ de Beer? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

APK kleine beurt
Airco onderhoud aj de beer

Optimale airco onderhoud Tilburg

Bij AJ de Beer auto’s verzorgen wij u de beste service op onder andere het gebied van airco onderhoud. Omdat de meeste voertuigen over airco beschikken is het één van onze taken om de airco optimaal te laten werken. Het onderhoud is dan zeker van belang. Hierdoor voorkom je problemen. Want wij weten als geen ander dat voorkomen beter is dan genezen. Dit geldt voor zowel de kosten als u gezondheid. Want door achterstallig onderhoud aan de airco kan er condensvorming en vochtplekken ontstaan. Dit zijn dan ideale plekken voor schimmels en bacteriën.

Laat daarom altijd tijdig uw airco controleren en aanvullen. Dan voorkomt u nare geurtjes en bovenal gezondheidsrisico’s. Bij AJ de Beer Auto’s bieden wij u deze service. Wilt u hier meer over weten of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of rijd gezellig even langs. Maak ook direct een afspraak voor uw APK-keuring!

 

Contact AJ de Beer Auto’s

Wilt u meer weten over het onderhouden van uw airco of een afspraak maken? Druk dan op onderstaande button om in contact te komen. Zoals bovenaan aangegeven zijn wij te vinden in Rijen op slechts een paar kilometer afstand van Tilburg. Heeft u een snelle vraag? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0161-23 49 22.

Stel vrijblijvend uw vraag!