Tweedehands auto Tilburg

Bent u op zoek naar een tweedehands auto Tilburg? Bij autobedrijf AJ de Beer Auto’s heeft u maar liefst keuze uit 250 occasions! Wij hebben verschillende merken, in verschillende prijscategorieën beschikbaar. Zo is er voor elk wat wils! Neem contact met ons op of kom langs in de showroom.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

AJ de Beer Auto’s voor tweedehands auto Tilburg

De aanschaf van een nieuwe auto kan heel wat zijn, daarom heeft AJ de Beer Auto’s een ruim assortiment van tweedehands auto’s. Of u nu een luxe auto wilt of een kleinere en zuinigere wagen, bij ons kunt u altijd terecht. In onze showroom en op ons terrein buiten staan meer dan 250 occasions. Start uw zoektocht naar een tweedehands auto en kom langs! Bekijk alle occasions bij AJ de Beer Auto’s in de buurt van Tilburg.
Meer weten over ons aanbod aan occasions? Bekijk het aanbod hier.

Onze werkplaats

Bezoek onze moderne uitgeruste werkplaats, waar wij beschikken over goed geschoold personeel en APK keurmeesters. In de werkplaats kunnen wij het onderhoud, de reparatie en de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto uit uitvoeren. Wij zeggen altijd ‘Voorkomen is beter dan genezen’. U kunt voor de volgende mogelijkheden terecht in onze werkplaats: uitlezen storingen, vervangen distributieriem, vakantiecheck, vervangen banden, onderhoudsbeurt, APK-keuring (Klein), onderhoudsbeurt (Groot) en airco onderhoud. Klik hier om een afspraak te maken in de werkplaats.

 

Contact

Heeft u nog vragen? Of gaat u voor een tweedehands auto Tilburg bij AJ de Beer Auto’s? neem dan contact met ons op! U kunt dit doen via de onderstaande button. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen via 0161-23 49 22. U bent altijd welkom in onze showroom! Graag zien wij u op de Nijverheidslaan 1, 5121MN in Rijen! Op korte afstand van Tilburg, Oosterhout en Breda.

Volg ten slotte ook ons via Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwe tweedehands auto’s in de showroom!

Stel vrijblijvend uw vraag!