Tweedehands auto Oosterhout

Bent u op zoek naar tweedehands auto Oosterhout? Dan bent u aan het juiste adres bij AJ de Beer Auto’s! Bij ons kunt u online onze occasions bekijken. Mocht er wat tussen zitten dan kunt u bij ons langskomen om hem in het echt te komen bekijken. Verder kunnen wij u helpen met auto inkoop, export, onderhoud en reparaties. Ons bedrijf is te vinden in Rijen.

Als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

APK kleine beurt
Export aj de beer autos

Tweedehands auto Oosterhout | AJ de Beer Auto’s

Bij ons kunt u terecht voor tweedehands auto’s. Deze staan allemaal bij ons op het terrein. Online kunt u al een kijkje nemen naar welke auto’s er beschikbaar staan. Wij kopen ook auto’s in. Dus mocht u een nieuwe auto willen uitzoeken en uw oude willen inruilen, dan is dit ook mogelijk. U kunt via de website een formulier invullen met alle informatie over de auto. Op basis hiervan kunnen wij kijken of het een interessant aanbod is voor ons en of wij de auto willen overnemen.

Het exporteren van auto’s

Bij het exporteren van auto’s komen verschillende formulieren en documenten kijken. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om een Groene Kaart verzekering aan te vragen, exportkenteken te regelen en de douanedocumenten op de juiste manier in te vullen. Omdat deze werkzaamheden zorgvuldig moeten worden gedaan en veel werk kunnen kosten, nemen wij deze zorg graag uit uw handen. Wij bieden namelijk pakketten aan waarbij deze regelingen voor u worden gedaan. Mocht u hier geïnteresseerd in zijn, dan kunt u altijd contact opnemen.

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen over de aanschaf van een tweedehands auto Oosterhout, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor vragen over het laten exporteren van auto’s kunt u bij ons terecht. Tot snel bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!