Tweedehands auto kopen Tilburg

Wilt u een tweedehands auto kopen Tilburg? Of wilt u uw auto verkopen? AJ de Beer Auto’s is gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands auto’s. Bij ons heeft u de keuze uit ruim 250 occasions die wij in onze showroom en op het buitenterrein geparkeerd hebben staan. Bekijk ons aanbod van tweedehands auto’s online of komt langs!

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Wanneer komt u uw tweedehands auto kopen Tilburg?

Op zoek naar een mooie tweedehands auto? Zoek niet verder! Of u nu op zoek bent naar een tweede auto, een gezinsauto, mini of een sportauto? AJ de Beer Auto’s heeft het allemaal. Als RDW erkend autobedrijf kunt u bij ons in alle zekerheid een occasion auto aanschaffen. Wij hebben ook garantie pakketten. Zo kunt u kiezen voor onze huisgarantie of BOVAG garantieBekijk alle occasions bij AJ de Beer Auto’s in de buurt van Tilburg.

Onderhoud en Reparaties

In ons bedrijf staat service voorop. We zijn eerlijk en geven onafhankelijk advies. Het is niet voor niets dat klanttevredenheid ons drijft, pas als u tevreden bent zijn wij dat ook. Naast de in- en verkoop van onze producten kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparaties! Wij vinden het belangrijk dat u als klant ervaart dat wij een vertrouwd adres zijn om uw auto naartoe te brengen. De mogelijkheden in onze werkplaats bestaan uit: APK-keuring, vervangen banden, onderhoudsbeurt (Klein), onderhoudsbeurt (Groot), airco onderhoud, uitlezen storingen, vervangen distributieriem en de vakantie check. Maak nu uw afspraak in onze werkplaats.

Contact

bent u eruit? Gaat u een tweedehands auto kopen Tilburg? Dan staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op via de onderstaande button. Wij zullen zo snel mogelijk reageren en u helpen bij uw vraag. Wij nodigen u dan ook graag uit om ons aanbod te komen bezichtigen in onze showroom in Rijen. Wilt u telefonisch contact? Bel dan naar 0161-23 49 22.

Graag tot snel!

Stel vrijblijvend uw vraag!