Occasions Tilburg

Bent u op zoek naar occasions Tilburg? Bij AJ de Beer kunt u terecht voor een ruim aanbod aan tweedehandsauto’s. Wij kopen en verkopen nieuwe & tweedehands auto’s. Op ons terrein en in onze showroom staan ruim 250 occasions te wachten op een nieuwe eigenaar. Goed om te weten is dat u altijd langs kunt komen wanneer u wilt. Liever een afspraak maken? Ook dat is mogelijk

Vul ons contactformulier hier in.

APK kleine beurt
werkplaats-ajdebeer

Ons aanbod | Occasions Tilburg

Zoals eerder benoemt kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod aan occasions auto’s. U kunt deze komen bekijken in onze showroom en op het grote bedrijventerrein tegenover ons pand staan er ook nog genoeg! U heeft de keuze uit auto’s van verschillende prijsklasse, merken, kleur en uit verschillende bouwjaren. Kom gerust langs dan lopen wij een rondje met u mee!

Wij geven auto’s graag een tweede eigenaar. Zo kunt u bij ons ook uw auto verkopen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Onze werkplaats

In de werkplaats van AJ de Beer Auto’s werkt een deskundig team waarbij u terecht kunt voor onderhoud en reparaties. Bij onze monteurs is uw auto in goede handen. Moet u auto direct worden gemaakt? Geen probleem! U kun gebruik maken van onze haal- en breng service. Wij helpen u graag weer opweg.

Tevens kunt u voor de volgende diensten bij ons terecht: uitlezen storingen, vervangen distributieriem, vakantiecheck, vervangen banden, onderhoudsbeurt, Apk-keuring (Klein), onderhoudsbeurt (Groot) en airco onderhoud.

Klik hier om een afspraak te maken in de werkplaats.

Contact | Maak een afspraak!

Tijd voor nieuwe occasions Tilburg? Komt langs in onze showroom! Heeft u nog vragen? Dan kunt u deze natuurlijk aan een van onze specialisten stellen. U kunt dit doen door contact op te nemen via het contactformulier of even te bellen naar 0161-23 49 22. Graag zien wij u op de Nijverheidslaan 1, 5121MN in Rijen! Op korte afstand van Tilburg, Oosterhout en Breda.

Stel vrijblijvend uw vraag!