Occasion auto Tilburg

Als u op zoek bent naar een occasion auto Tilburg, dan bent u bij AJ de Beer Auto’s aan het juiste adres! Onze showroom is gevestigd in Rijen en hier vindt u een onwijs groot aanbod aan occasions. Verschillende merken en prijsklassen waardoor er altijd een auto voor u bij zit. Door ons ruime aanbod van meer dan 200 auto’s is er keus genoeg. Alle occasions bij AJ de Beer worden grondig gecontroleerd en gerepareerd indien nodig. Zo bent u altijd verzekerd van een goede aankoop. Wilt u meer weten over ons aanbod occasions? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs!

APK kleine beurt
werkplaats-ajdebeer

AJ de Beer Auto’s voor een occasion auto Tilburg

Of u nu een klein en zuinige auto zoekt, of op zoek bent naar een luxere wagen, bij AJ de Beer auto’s vindt u het allemaal! Om u een goede keus te bieden, hebben wij altijd een zeer ruim assortiment aan occasions op voorraad. Deze zijn te bezichtigen in onze showroom en op binnen en het buitenterrein.

Wij weten dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom beschikken wij over een modern uitgeruste werkplaats, hebben wij goed geschoold personeel en eigen APK keurmeesters. Wij voeren het onderhoud, de reparatie van uw schades en de Algemene Periodieke Keuring (APK) uit. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk ons huidige aanbod occasions alvast op de website!

Het kopen van een tweedehands auto?

Het voelt toch prettiger, een tweedehands auto kopen bij u in de buurt. Mocht er plotseling toch iets gebeuren met uw auto, dan kunt u sneller terug komen. Als occasion dealer vlakbij Tilburg zijn wij betrouwbaar en staat transparantie bij ons hoog in het vaandel. Let bij uw zoektocht naar het vinden van uw tweedehands auto altijd op meerdere zaken. Bij het kopen van een tweedehands auto geeft AJ de Beer Auto’s u aankoopadvies en waar u op moet letten bij het kopen van een occasion.

Kom langs en bekijk ons aanbod!

Bij AJ de Beer auto’s begint de zoektocht naar uw tweedehands auto. Heeft u een auto gezien op de website of heeft u een vraag? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar op  0161-23 49 22 of neem contact met ons op via onderstaande button!

Tot snel bij AJ de Beer Auto’s in Rijen! Wij staan voor u klaar.

Stel vrijblijvend uw vraag!