Auto occasions Breda

Bent u op zoek naar auto occasions in Breda? Neem dan eens een kijkje tussen de occasions van AJ de Beer Auto’s! Bij ons op de website vindt u al een groot aanbod van onze occasions, maar u kunt ook een kijkje komen nemen bij ons in het bedrijf. Naast autoverkoop, kunnen wij u ook helpen met het exporteren van auto’s, reparaties en onderhoud

Wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan contact met ons op.

APK kleine beurt
Export aj de beer

Auto occasions Breda | AJ de Beer Auto’s

Als u benieuwd bent naar de occasions die wij aanbieden, dan kunt u een kijkje nemen op onze website. Hier hebben wij alle occasions voor u op een rijtje gezet. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen en ze in het echt bekijken. Omdat wij ook aan auto inkoop doen, kunt u uw oude auto laten inruilen. Op de website vindt u hierover een formulier die u kunt invullen. Met deze informatie kunnen wij ook een inschatting maken over wat voor tegoed wij kunnen geven voor de auto.

Een auto laten exporteren

Bij het exporteren van een auto komt veel regelwerk kijken. Zo moet er bijvoorbeeld een exportkenteken aangevraagd worden, een groene kaart verzekering en moeten er douanedocumenten ingevuld worden. Op onze website kunt u de verschillende bedragen vinden voor de zaken die wij kunnen oppakken. De douanedocumenten worden in samenwerking met het RDW opgepakt en verzorgt. Denk hierbij aan het aanmelden van de uitvoer, de uitvoerverklaring en uitvoerkentekenplaat.

Neem contact op

Mochten er nog vragen zijn over onze auto occasions in Breda of het laten exporteren van uw auto, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!