Occasion auto Brabant

Bent u op zoek naar een Occasion auto Brabant? AJ de Beer Auto’s is een autobedrijf met een grote voorraad aan gebruikte auto’s van alle merken in alle prijsklassen. Wij zijn een van de grootste in Brabant en u kunt makkelijk bij ons terecht voor uw nieuwe occasion. U kunt ons vinden in Rijen centraal gelegen op korte afstand van Breda, Tilburg en Oosterhout.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

APK kleine beurt
werkplaats-ajdebeer

Ruim 250 occasions | Occasion auto Brabant

Bij AJ de Beer Auto’s hebben wij ruim 250 occasions in onze showroom en op ons buitenterrein staan. Kleine auto’s, grote auto’s, sportieve auto’s, maar ook familie auto’s. Bij ons vindt u altijd iets naar uw smaak. Zo hebben we auto’s die variëren in prijsklasse, verschillen van kleur en van verschillende bouwjaren. Kom zelf in onze showroom kijken en probeer eens een occasions uit. Bent u helemaal weg van een auto? Maak een proefrit en kijk of het een match is!

Plan een afspraak in onze showroom of kom gewoon even langs!

Onze werkplaats

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparaties. Ons team van deskundigen helpt u graag in onze werkplaats. Hier voeren wij verschillende diensten uit waaronder het uitvoeren van een Apk-keuring, een grote en kleine onderhoudsbeurt, onderhoud van uw airconditioning, de vakantie check, het vervangen van uw banden, uitlezen storingen of het vervangen van uw distributieriem. AJ de Beer Auto's helpt u graag weer opweg.

Maak een afspraak in onze werkplaats.

Contact | Occasion auto Brabant

Zoek niet verder naar een occasion auto Brabant, want bij AJ de Beer auto’s staat de occasion van uw dromen er vast en zeker tussen! Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder met uw zoektocht. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar ons via 0161-23 49 22.

Graag tot snel!

Stel vrijblijvend uw vraag!