BMW Rijen

Bent u op zoek naar een BMW occasion in Rijen? Dan bent u aan het juiste adres bij AJ de Beer! Wij bieden namelijk een ruim aanbod aan verschillende occasions aan. Niet alleen kunt u bij ons langskomen voor het uitzoeken van een nieuwe auto, ook helpen wij u graag in onze werkplaats of met het invullen van de exportformulieren. Op onze website vindt u een overzicht van alle occasion modellen die wij op dit moment aanbieden. Heeft u er één gezien waar u wel een proefrit in zou willen maken? Neem dan gerust contact met ons op!

APK kleine beurt
APK kleine beurt

BMW Rijen | AJ de Beer

Bij AJ de Beer vindt u een ruim aanbod als het gaat om BMW occasions. Deze zijn helemaal opgeknapt en weer zo goed als nieuw. Mocht u aanpassingen willen aan de BMW, dan is dat bij ons ook mogelijk. Wij beschikken namelijk over een werkplaats. In onze werkplaats kunt u uw auto laten nakijken voor een onderhoudsbeurt, ouder onderdelen laten vervangen en uw auto laten checken voor uw vakantie. Als u uw gekochte BMW naar het buitenland wilt laten exporteren, is dat ook mogelijk. Wij helpen u graag bij het invullen van de documenten.

Auto inkoop

Wanneer u bij ons uw nieuwe BMW heeft gekocht, is het mogelijk om uw oude auto in te ruilen. U kunt een keer bij ons langskomen voor een indicatie, maar u kunt ook ons formulier invullen.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over een BMW bij ons in Rijen die u op de website voorbij heeft zien komen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, maar ook door middel van ons contactformulier. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij ons in de showroom!

Stel vrijblijvend uw vraag!