BMW occasions

Wanneer u op zoek bent naar BMW occasions, bent u aan het juiste adres bij AJ de Beer! Wij bieden namelijk een ruim aanbod aan verschillende occasions aan. Denk hierbij aan merken zoals Audi, BMW, Citroën en Mini. Al deze occasions zijn nagekeken op defecten en werken weer als nieuw. Niet alleen kunt u bij AJ de Beer terecht voor nieuwe auto’s, ook beschikken wij over een werkplaats waar verschillende werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

BMW occasions bij AJ de Beer

In onze showroom vindt u verschillende occasion modellen terug. Wanneer u een BMW occasion heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u gerust een afspraak maken voor een proefrit. Misschien dat het zelfs mogelijk is om meteen een proefrit te maken, maar dat ligt altijd aan de beschikbaarheid. Onze experts leggen u graag meer uit over de auto die u op het oog heeft. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden de specificaties en mogelijkheden doorgenomen.

De werkplaats

Heeft u al een BMW en wilt u deze graag een keer voor een onderhoudsbeurt langsbrengen? Geen probleem! Onze experts kijken graag naar uw auto en weten precies hoe elke auto in elkaar steekt. Wist u dat u uw auto zelfs kunt langsbrengen voor een vakantiecheck? Zo weet u zeker dat u met een gerust hart op vakantie kunt! Heeft u een nieuw onderdeel nodig? Geen probleem! Ook daar helpen wij u graag bij!

Neem contact op

Heeft u nog vragen over een van onze BMW occasions? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen in onze showroom!

Stel vrijblijvend uw vraag!