Autobedrijf Tilburg Occasion

Bent u op zoek naar een autobedrijf Tilburg occasions? Bij AJ de Beer Auto’s hebben wij naast nieuwe auto’s ook een groot aanbod aan occasions. De specialisten van AJ de Beer Auto’s informeren u graag over al onze services. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een APK-keuring of vakantiecheck! Komt u langs? Bekijk onze contactgegevens en neem contact op.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Occasions

Wilt u graag een leuke tweedehandsauto kopen voor een goede prijs? Zoek dan niet langer en kom langs in onze showroom. Zowel binnen als op naastgelegen terrein kunt u meer dan 250 occasions bezichtigen! Wij hebben een groot aanbod van occasions in alle merken, kleuren en prijsklassen. Onze verkopers zullen u helpen met de aankoop van de geschikte auto. Ook kunt u bij ons terecht om uw auto te laten inkopen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Bekijk onze occasions online.

Ons aanbod

Zoals hierboven genoemd kunt u bij AJ de Beer Auto’s niet alleen terecht voor occasions maar kunt u ook bij ons terecht voor de inkoop van uw auto. Tevens regelen wij de export van uw auto in samenwerking met de RDW. U kunt zowel als particulier als handelaar bij ons terecht voor het exporteren van uw voertuig. Daarnaast bieden wij garantie pakketten aan voor schade aan draaiende delen van de motor en kunt u bij ons langskomen voor een APK keuring. Bekijk onze garantie pakketten hier.

Plan een afspraak!

Komt u langs in de showroom om onze autobedrijf Tilburg occasions te bekijken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u graag een afspraak maken in onze werkplaats? Via deze pagina kunt u een afspraak maken voor de gewenste reparatie of keuring. U kunt ons autobedrijf vinden aan de Nijverheidslaan 1 in Rijen.

Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwe tweedehands auto’s in de showroom!

Stel vrijblijvend uw vraag!