Auto te koop Tilburg

Uw auto te koop Tilburg? Breng deze naar AJ de Beer Auto’s! Vul alle voertuig gegevens in op onze website. Naast de voertuig gegevens ook een omschrijving van de auto en uw contactinformatie. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen! Direct meer informatie? Bel 0161-23 49 22.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Occasions

Bij AJ de Beer Auto’s vindt u verschillende type occasion auto’s. U kunt op onze website een overzicht vinden van de huidige merken en modellen. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in de showroom! U vindt ons in Rijen, aan de Nijverheidslaan 1. Goed om te benoemen is dat wij het vooral belangrijk vinden dat u zich vertrouwd voelt bij ons. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over andere auto gerelateerde zaken? Wij helpen u graag verder! Vergeet ons niet te volgen op Facebook.

Apk-keuring

Moet uw auto Apk gekeurd worden? Breng uw auto bij AJ de Beer Auto’s. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig gekeurd is. Komt er bij de keuring naar voren dat uw auto wat onderhoud nodig heeft? Wij bespreken de mogelijkheden direct met u. Naast het Apk-keuren van uw auto kan ons bedrijf uw ook ondersteunen bij het ex- & importeren van voertuigen. Van papieren tot het regelen van de registratie bij het RDW.

Kom langs de winkel!

Heeft u een auto gezien die u graag in het echt wil bekijken? Kom dan langs! Natuurlijk kunt u ook AJ de Beer Auto’s bezoeken als u meer informatie wil hebben over het verkopen van uw auto. U kunt bellen naar het bovenstaande nummer of mail: info@ajdebeerautos.nl. Wij hopen u snel te zien! Ons adres: Nijverheidslaan 1 in Rijen

Stel vrijblijvend uw vraag!