Auto kopen Kaatsheuvel

Een auto kopen Kaatsheuvel en omgeving? Bij AJ de Beer Auto’s bent u altijd aan het goede adres! Wij zijn een gerenommeerd autobedrijf dat zich bezig houdt met de inkoop en verkoop van occasions. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld het exporteren van auto’s. Neem contact op voor meer informatie. Volg ons ook via Facebook!

APK kleine beurt
werkplaats-ajdebeer

AJ de Beer Auto’s

U vindt onze showroom in Rijen, vlakbij Kaatsheuvel! Gemoedelijkheid is bij ons erg belangrijk. U kunt op uw gemak een rondje door de showroom lopen zonder hierbij gestoord te worden. Heeft u een vraag over een bepaalde auto? Roep ons erbij! Wij geven u graag alle specificaties. Goed om te benoemen is dat AJ de Beer Auto’s verschillende merken te koop heeft staan. U vindt deze binnen in onze showroom, maar ook op het naastgelegen terrein.

Auto’s inkopen

Naast het verkopen van auto’s kunt u ook uw auto door ons laten inkopen. Op onze website kunt u de voertuig gegevens invullen. Denk hierbij aan het merk, uitvoering en kilometerstand. Maar ook hebben wij gegevens nodig als het model, het bouwjaar en de kleur. Zodra u alle informatie hebt ingevuld en opgestuurd zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Dit kan via telefoon of mail.

Afspraak maken | Auto kopen Kaatsheuvel

U bent van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken. U vindt ons aan de Nijverheidslaan 1 in Rijen. Bekijk alvast onze auto’s op de website! Mocht u er al 1 op het oog hebben, dan kunt u direct een afspraak maken. Bel 0161-23 49 22 of vul het contactformulier in. Zien wij u snel?

Stel vrijblijvend uw vraag!