RDW export bedrijf

Op zoek naar een gecertificeerd RDW export bedrijf? Dan is AJ de Beer auto’s hét bedrijf dat u kan helpen! Want in samenwerking met het RDW regelen wij de export van auto’s en de bijbehorende export documenten. Denk bijvoorbeeld aan het aanmelden van de uitvoer, de uitvoeringsverklaring en de uitvoerkentekenplaten. Geheel volgens de regels. Daarnaast is het ook mogelijk overige voertuigen de exporteren. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

APK kleine beurt
APK kleine beurt

AJ de Beer Auto’s

Onze showroom is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Gemoedelijkheid is daarom erg belangrijk bij ons. Wij staan u professioneel te woord en helpen u bij al uw vragen. Mocht u een bepaalde auto online hebben gezien en heeft u een vraag? Roep ons gelijk en wij helpen u met alle specificaties. In onze showroom staan vele merken auto’s tentoongesteld. Daarnaast hebben wij een naast gelegen terrein waar u nog veel meer occasions kunt bezichtigen. Uw droomauto zien staan? Dan kunt u gelijk een proefrit maken. Maak vandaag nog een afspraak via onze website of kom gezellig langs in onze showroom!

Auto’s inkopen

Bij AJ de Beer auto’s is het ook mogelijke uw auto door ons te laten inkopen. Vul de gegevens van het voertuig online in. Zoals onder andere kilometerstand, uitvoering en merk. Daarnaast zijn gegevens zoals het bouwjaar en model met kleur ook belangrijk. Als u alle desbetreffende informatie heeft ingevuld en opgestuurd nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Als import en RDW export bedrijf staat AJ de Beer voor u klaar!

Kom langs in onze showroom | RDW export bedrijf

Voor vragen over export of occasions kunt u contact opnemen via onze website of ons telefonisch bereiken op 0161-23 49 22. U kunt het aanbod ook online bekijken. Uiteraard bent u altijd van harte welkom in onze showroom. Bekijk de openingstijden op onze website. Wilt u ook op de hoogte blijven van onze nieuwste modellen volg ons dan ook op Facebook.

Stel vrijblijvend uw vraag!