RDW erkend bedrijf voor export Brabant

Bent u op zoek naar een RDW erkend bedrijf voor export Brabant? Dan is AJ de Beer Auto’s het juiste bedrijf voor u. Wij kunnen namelijk gemakkelijk voor u de export van uw voertuig regelen in samenwerking met de RDW.

APK kleine beurt
werkplaats-ajdebeer

Wat regelen wij voor u auto export?

Als RDW erkend bedrijf kunnen zowel particulieren als handelaren bij ons terecht voor de export van voertuigen. Wat regelen wij voor u? Wij zorgen ervoor dat het papierwerk in orde is en indien gewenst vragen wij voor u een exportkenteken aan met bijbehorende groene kaart. Hierbij zijn de 14 dagen verzekering en douanedocumenten altijd inbegrepen. Exporteer uw auto zonder zorgen en laat ons het regelen! Meer weten over export? Neem dan contact met ons op.

Ons aanbod

AJ de Beer Auto’s is een gerenommeerd autobedrijf die zich zoals u al gelezen heeft vooral bezig houdt met de inkoop en verkoop van tweedehands auto’s. Daarnaast bieden wij verschillende garantie pakketten aan, waaronder huis garantie en BOVAG garantie. Ook kunt u bij ons terecht in de werkplaats voor onderhoud en reparaties. U kunt bij ons zonder zorgen uw auto brengen, deze is altijd in goede handen. Ons team deskundige monteurs gaan altijd nauwkeurig aan het werk. Moet uw auto direct gemaakt worden? Geen probleem! Wij hebben een haal- en breng service waar u gebruik van kunt maken.

Contact | RDW erkend bedrijf voor export Brabant

Laat ons uw export regelen! Als RDW erkend bedrijf voor export Brabant regelen wij met gemak de export voor uw voertuig. Neem contact met ons op via de contactbutton of vul het formulier in en wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen? U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0161-23 49 22. AJ de Beer Auto's helpt u opweg!

Stel vrijblijvend uw vraag!