RDW auto export

Bij AJ de Beer Auto’s regelen wij in samenwerking met het RDW auto export en uitvoeringen. Wilt u een auto of ander voertuig graag exporteren, maar zoekt u iemand die u hierbij helpt? Neem dan contact op met AJ de Beer Auto’s! Wij nemen dit gehele proces voor u uit handen. Wij regelen de beëindiging, uitvoer documenten, kentekenplaten en eventuele verzekeringen. Neem nu contact met ons op voor het exporteren van auto's!

APK kleine beurt
Export aj de beer

AJ de Beer Auto’s

Bij AJ de Beer Auto’s kunt u maar liefst 250 occasions bezichtigen in de showroom in Rijen. Niet alleen binnen maar ook op het naast gelegen terrein staan de meest uiteenlopende modellen, merken en prijsklassen voor u opgesteld. Omdat wij het belangrijk vinden dat u een goed gevoel heeft bij de aanschaf van een occasion, staat gemoedelijkheid en transparantie hoog in het vaandel. Laat u verassen door ons aantrekkelijke aanbod en kom gezellig langs in Rijen!

Procedure RDW auto export

Als u uw auto met Nederlands kenteken wilt uitvoeren, moet u de registratie van de auto bij de RDW beëindigen. Bij AJ de Beer Auto’s regelen wij de uitvoer. Wij zorgen dan de auto wordt aangemeld voor de uitvoer en regelen alle papieren. Neem altijd eerst even contact met ons op voordat u langs komt. Bij het exporteren van de auto hebben wij verschillende documenten van uw nodig. Bijvoorbeeld een kentekenkaart, tenaamstellingscode, geldig identiteitsbewijs en kentekenplaten. Als alles geregeld is ontvangt u direct de bijbehorende documenten voor het aanmelden van de uitvoer.

Dit bevat onder andere;

  • Een vrijwaringsbewijs
  • Het tenaamstellingsbewijs (Deel 1B) of de kentekencard (waarvan een hoekje is afgeknipt)
  • Het papieren kentekenbewijs deel II voor uitvoer

Het kentekenbewijs deel II heeft u samen met de kentekenkaart of het tenaamstellingsbewijs nodig om het voertuig in het buitenland te registreren. Let wel op! Met het kentekenbewijs deel II mag u in Nederland nog maximaal 14 dagen op de openbare weg rijden om het voertuig buiten Nederland te brengen.

Meer weten? Neem contact op met AJ de Beer Auto’s

Meer weten over het exporteren van uw auto? U kunt contact met ons opnemen door op onderstaande button te klikken, of door middel van het contactformulier op de website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tot snel bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!