Kosten export auto

Wilt u de kosten export auto weten? AJ de Beer verteld u graag hier meer over! Bij ons bedrijf kunt u terecht als u auto’s of andere voertuigen wilt exporteren naar het buitenland. Wij kunnen u helpen met het in orde maken van de papieren. Naast het regelen, kunnen wij uw auto ook voorzien van onderhoud en reparaties. Wij vinden het erg belangrijk dat u met een veilige auto de weg op gaat. Kortom, uw auto is bij ons in goede handen!

Als u meer wilt weten over ons bedrijf, lees dan hier meer.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Kosten export auto | AJ de Beer

Als u uw auto of andere voertuigen wilt exporteren naar het buitenland, komen hier verschillende dingen bij kijken. Zo is het belangrijk dat u de juiste documenten in orde maakt en aanvraagt. Wij helpen u hier graag bij. Het is logisch dat u het overzicht bij al dit geregel misschien kwijtraakt en hulp nodig heeft. Om een indicatie te krijgen van de totale kosten, kunt u het beste even contact opnemen. In samenwerking met het RDW kunnen wij u helpen met de volgende documenten:

  • Uitvoer aanmelden
  • Uitvoerverklaring
  • Uitvoerkentekenplaten
  • Groene kaart verzekering

De werkplaats

Naast dat wij u kunnen helpen met het exporteren van voertuigen, kunt u bij ons ook terecht in de werkplaats. Hier voeren wij reparaties en onderhoudsbeurten uit. Een veilige auto is voor ons erg belangrijk en daarom zullen alle auto’s worden nagekeken volgens de onderhoudseisen. Mocht er iets kapot zijn of vervangen moeten worden, dan hoort u dit meteen van ons. Zo komt u niet voor verassingen te staan!

Contact

Mocht u meer willen weten over de kosten export auto, dan kunt u het beste even contact opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord! Tot snel bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!