Kenteken export

Op zoek naar een autodealer voor uw kenteken export? Daar kan AJ de Beer Auto’s u bij helpen! Goed om te weten is dat wij kenners zijn op dit gebied. Wij weten precies welke documenten hierbij komen kijken en wat er aangevraagd moet worden. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de inkoop- en verkoop van occasion auto's. Maar ook andere voertuigen. Gehele ontzorging van A tot Z. Neem contact met ons op, of kom vandaag nog langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

APK kleine beurt
APK kleine beurt

AJ de Beer Auto’s | Kenteken export

Bij ons kunt u terecht voor een export van uw kenteken. Want als u uw auto met Nederlandse kenteken wilt uitvoeren helpt AJ de Beer auto’s graag. Wij vragen een export kenteken voor u aan met een groene kaart inclusief 14 dagen verzekering en douanedocumenten. Wij regelen ook het aanmelden van de uitvoer, de uitvoerverklaring en de auto exportverzekeringen. Kom vandaag nog langs de showroom en vraag naar de mogelijkheden.

In samenwerking met het RDW exporteren wij uw auto volgens de gestelde regels en met de bijbehorende uitvoerverklaring. Wij vragen uitvoerkentekenplaten aan en bieden een auto-exportverzekering aan. Daarnaast kunnen wij ook een exportkenteken voor u aanvragen. De prijzen voor de kosten omtrent een auto exporteren vindt u op onze website. Mocht u vragen hebben neem dan snel contact met ons op!

Export kenteken kosten | AJ de Beer Auto’s

Om voertuigen te exporteren zijn verschillende documenten nodig. Deze documenten kunnen wij in samenwerking van het RDW voor u verzorgen. Deze documenten zijn:

  • De uitvoerverklaring
  • Uitvoerkentekenplaat
  • Het aanmelden van de uitvoer
  • Groene kaart verzekering

Als u meer wilt weten over export kenteken kosten die hierbij komen kijken, dan kan er een indicatie opgevraagd worden.

Onderhoudsbeurt

Naast dat wij de kosten voor de export van uw kenteken kunnen berekenen, kunnen wij u ook helpen met de jaarlijkse onderhoudsbeurt!  Als gecertificeerd bedrijf doen wij de Apk-keuring van uw auto. Met onze gedreven vakmensen in de garage bent u verzekerd van de juiste controles. Maak vandaag nog een afspraak! Bezoek ook eens onze showroom. Hier kunt u ons gehele aanbod aan voertuigen bezichtigen. Met ruim 200 occasions zit er altijd wel iets bij voor u. Op onze website kunt u het huidige aanbod vast bezichtigen. BMW, Audi, Opel, Volkswagen en meer.

Heeft u nog vragen over uw kenteken voor de export? Of wilt u meer weten over de kosten voor de export van een kenteken? Voor alles op het gebied van auto’s bent u van harte welkom in onze showroom in Rijen. Bezoek ons of vraag via de onderstaande button meer informatie aan over onze services. Wilt u direct iemand spreken? Bel dan naar ons nummer: 0161-23 49 22. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden, Zien wij u snel? Volg ons ook op Facebook!

Stel vrijblijvend uw vraag!