Import export autohandel

Bent u op zoek naar import export autohandel in Rijen of omstreken? Dan bent u aan het juiste adres bij AJ de Beer Auto’s. Bij ons kunt u terecht voor import en export, maar ook voor onderhoudsbeurten.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

APK kleine beurt
Export aj de beer autos

Import export autohandel | AJ de Beer Auto’s

Bij het exporteren van auto’s komt veel werk kijken. De medewerkers van AJ de Beer Auto’s helpen u graag met deze handelingen. Zo moet er onder andere een exportkenteken en groene kaart verzekering worden aangevraagd. Daarbij komen ook nog eens de douanedocumenten die geregeld moeten worden. Kortom, er is een hoop regelwerk. Bij ons kunt u terecht voor deze aanvragen. Wij nemen graag de zorgen van u over en regelen alle nodige papieren en documenten. In samenwerking met het RDW kunnen wij de volgende documenten voor u regelen:

  • Uitvoer aanmelden
  • Uitvoerverklaring
  • Uitvoerkentekenplaten
  • Groene kaart verzekering

De werkplaats

Naast het regelen van uw benodigde documenten, kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud. Wij vinden het erg belangrijk dat u in een veilig voertuig rijdt en daarom zorgen wij ervoor dat altijd alles grondig wordt nagekeken. Wij kunnen u hierbij dus verzekeren dat uw auto in goede handen is. Mochten wij iets vinden tijdens onze check, dan nemen mij direct contact met u op. Hierdoor weet u meteen wat er aan de hand is en hoe wij het kunnen oplossen. Mocht uw auto direct gemaakt moeten worden, dan bieden wij een haal- en breng service aan.

Neem contact op

Mochten er nog vragen zijn over de import export autohandel bij AJ de Beer Auto’s, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Wij staan u graag te woord. Tot snel bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!