Import export auto

Bent u benieuwd naar wat er allemaal bij de import export auto komt kijken? Neem dan eens contact op met AJ de Beer Auto’s! Naast dat u bij ons tweedehands auto’s kunt aanschaffen en uw auto kunt voorzien van onderhoud en reparaties, kunnen wij u ook helpen met de export. Kortom, als u hulp nodig heeft, staan wij voor u klaar!

Wilt u een afspraak maken om alles te bespreken? Neem dan contact op.

APK kleine beurt
werkplaats-ajdebeer

Import export auto | AJ de Beer Auto’s

Bij het importeren en exporteren van auto’s komen verschillende documenten kijken. Deze documenten zijn nodig om het voertuig legaal naar het buitenland te exporteren. Om een kosten indicatie te krijgen, kunt u het beste even contact met ons opnemen. In samenwerking met het RDW kunnen wij de volgende documenten voor u verzorgen:

  • Voorzien van een groene kaart verzekering
  • Uitvoerverklaring
  • Uitvoerkentekenplaat
  • Uitvoer aanmelden

De werkplaats van AJ de Beer Auto’s

Bij ons vindt u een groot aanbod aan tweedehands auto’s. Deze staan klaar voor de verkoop en zijn allemaal door ons nagekeken. Veiligheid staat bij ons voorop en daarom zijn de auto’s allemaal nagekeken volgens de onderhoudseisen. Verder kunnen wij u helpen met reparaties en onderhoud van uw eigen voertuig. Onze deskundigen zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt!

Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben over de import export auto, dan kunt u altijd contact opnemen. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!