Export RDW

Wilt u meer weten over export RDW? Dan kan AJ de Beer Auto’s u helpen! In samenwerking met het RDW regelen wij uw export. Natuurlijk volgens de gestelde richtlijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanmelden van de uitvoer, het regelen van de uitvoeringsverklaring en de uitvoerkentekenplaten. Naast de export van auto’s is het ook mogelijk om andere voertuigen te exporteren.

Kom vandaag nog langs in de showroom! Maak een afspraak of wandel binnen.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Occasions auto's

Bij AJ de Beer auto’s houden wij ons bezig met de verkoop van occasions. Daarnaast doen wij ook de inkoop van verschillende merken. In ons pand in Rijen hebben wij een grote voorraad binnen staan. Daarnaast hebben wij ook een naastgelegen terrein waar vele modellen te bezichtigen zijn. Kom gezellig langs en wij laten u alles zien! Ook bieden wij de mogelijkheid een proefrit te maken. Want mocht u een auto gezien hebben die voldoet aan uw wensen dan kunt u bij ons altijd een proefrit maken. U kunt ons aanbod ook online bekijken. Hier ziet u al onze nieuwste modellen. De perfecte auto voorbij zien komen? Laat het ons weten!

APK

Daarnaast bent u altijd van harte welkom om uw jaarlijkse APK door ons te laten uitvoeren. Onze vakmensen lopen de auto van top tot teen na. Zo bent u verzekerd van een goede controle. Mocht u uw auto gekocht hebben bij AJ de Beer auto’s? Dan bieden wij verschillende garantiepakketten aan om u na de koop nog steeds goed van dienst te zijn. Kom gezellig langs in de showroom of neem contact met ons op via de website. Wij staan u graag te woord!

AJ de Beer Auto’s | Export RDW

Bij ons bent u altijd aan het juiste adres! Of dit nu is voor de APK, het kopen van een occasion of het regelen van de export RDW. Wij helpen u bij het gehele proces. Vul direct het contactformulier in op de website. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken of een e-mail sturen naar info@ajdebeerauto’s.nl

Stel vrijblijvend uw vraag!