Export auto

Bent u benieuwd hoe een export auto in zijn werk gaat? AJ de Beer Auto’s helpt u graag bij deze procedure! Wij nemen de zorg uit uw handen en vullen de nodige formulieren voor u in. Naast dat wij voor u de export van een voertuig kunnen regelen, kunt u bij ons ook terecht voor het inkopen of verkopen van occasions. Zo verkopen wij nieuwe en tweedehands auto’s.

Bent u benieuwd naar welke occasions beschikbaar zijn? Neem dan eens een kijkje op onze webpagina.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Wij helpen u met het regelen van de export auto

Als u een auto gaat exporteren komen hier verschillende documenten bij kijken. AJ de Beer Auto’s staat voor u klaar en helpt u hiermee. In samenwerking met het RDW vullen wij de documenten voor u in. Hieronder ziet een paar voorbeelden welke documenten er nodig zijn voor de export:

  • Een document voor het aanmelden van de uitvoer
  • Een document voor de uitvoerverklaring
  • Een document voor de uitvoerkentekenplaten
  • Een Groene Kaart verzekering

Om deze documenten zorgvuldig te kunnen invullen, zullen wij de nodige documenten aan u vragen. Dit zijn onder andere uw legitimatiebewijs, het kentekenplaatbewijs, tenaamstellingscode etc.

Bekijk de occasions van AJ de Beer Auto’s

Naast het importeren en exporteren van voertuigen, kunt u ook bij ons terecht voor het inkopen of verkopen van occasions. Op ons terrein vindt u een groot aanbod van verschillende merken en modellen. Op onze website kunt u al zien welke modellen er beschikbaar zijn. Heeft u er al een gezien waarmee u wel een proefrit zou willen maken? Neem dan contact met ons op en dan regelen wij dat voor u!

Contact

Heeft u nog vragen over export auto? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij doen ons best om zo snel mogelijk op u te reageren. Hopelijk zien wij u snel bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!