Auto export Gilze

Op zoek naar een export auto Gilze? Naast het kopen of verkopen van een auto, kunt u bij ons ook terecht voor het exporteren van auto’s of andere voertuigen. Ook wanneer u een handelaar bent, is deze optie beschikbaar. In samenwerking met RDW verzorgen wij op het gebied van exporteren van auto’s de volgende documenten ter plekke:

  • Het aanmelden van de uitvoer
  • Uitvoerverklaring
  • Uitvoerkentekenplaten
  • Auto-exportverzekeringen met een geldigheid van 14 dagen (Groen Kaar verzekering)
APK kleine beurt
APK kleine beurt

Over AJ de Beer Auto's

Welke reden u ook heeft om een bezoekje te brengen aan onze garage, één ding is zeker; service staat voorop. Wij vinden het enorm belangrijk om transparant met u te communiceren. Wanneer u geen verstand heeft van auto’s wordt rustig de tijd genomen om u alles duidelijk uit te leggen. Op deze manier willen we voorkomen dat u voor een verassing komt te staan. Een vertrouwd gevoel geven, is wat we belangrijk vinden en daar zetten we ons iedere dag voor in! Meer weten over AJ de Beer Auto's? Volg ons op Facebook!

APK keuring

Bij AJ de Beer Auto’s zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van APK keuringen. We zijn een APK-erkende garage en nemen uitvoerig de tijd om uw auto te keuren. Wij willen dat u weer veilig de weg op kan. Goed om te weten is dat een APK keuring geen garantie geef voor een jaar veilig rijden. Wij raden dan ook aan om minimaal twee keer per jaar uw auto te laten keuren.

Contact

Enthousiast geworden over export auto Gilze? U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen of een afspraak inplannen om de mogelijkheden door te spreken! Onze garage zit in Rijen wat slechts enkele minuten rijden is vanaf Gilze. We hopen u snel te zien bij AJ de Beer Auto’s.

Stel vrijblijvend uw vraag!