Export auto Dongen

Op zoek naar een export auto Dongen en omgeving? Kom dan naar AJ de Beer Auto’s. Wij zijn de autodealer die u bij de export van uw auto kan helpen. Het exporteren van uw auto kan lastig zijn, daarom regelen wij graag alle nodige zaken voor u. Het is belangrijk om de registratie in Nederland te beëindigen anders kan de export niet doorgaan.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

APK kleine beurt
Export aj de beer autos

Export auto Dongen |AJ de Beer Auto’s regelt het!

Voordat wij de auto kunnen exporteren dienen wij in het bezit te zijn van enkele documenten. Zoals eerder benoemd dient u zelf de registratie van de auto in Nederland te beëindigen. Daarnaast zijn de volgende zaken nodig:

  • Uw volledige en meest recente kentekenbewijs. ( of kentekenkaart samen met de bijbehorende tenaamstellingscode);
  • De bijbehorende kentekenplaat/-platen;
  • De actuele kilometerstand;
  • Legitimatiebewijs (origineel en geldig) Internationaal: identiteitskaart of paspoort, Nationaal: rijbewijs, identiteitskaart of paspoort.

Wanneer wij aan de slag gaan met de export, vervalt de geldigheid van het Nederlandse kentekenbewijs. Hierdoor kunt u geen gebruik meer maken van uw auto op de openbare weg, tenzij een uitvoerkenteken wordt aangevraagd. Heeft u vragen over dit proces? Neem dan contact met ons op!

Douanedocumenten

Wanneer de export van uw auto of voertuig plaatsvindt worden er documenten voor de douane opgesteld, een zogeheten AED-douanedocument. Dit document dient voor de verscheping of de aangifte van de auto in het land van bestemming. Optioneel is een speciale exportverzekering (een groene kaart die geldig is voor een periode van 15 dagen). Wij helpen u hierbij en beantwoorden graag al uw vragen.

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons autobedrijf in Oosterhout, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Tot snel bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!