Auto export Breda

Als u een bedrijf zoekt voor uw Auto export Breda dan is AJ de Beer Auto’s dé autodealer die u hierbij kan helpen. Als u uw auto wilt exporteren moet u ervoor zorgen dat de registratie in Nederland wordt beëindigd. Dit kan AJ de Beer Auto’s voor u regelen. Neem contact met ons op via de button onderaan de pagina of het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

APK kleine beurt
APK kleine beurt

AJ de Beer Auto’s regelt uw auto export Breda

Bij de export van uw auto komt veel kijken. In samenwerking met het RDW helpen wij van AJ de Beer Auto’s u daar graag bij. Zoals hierboven benoemd moet de registratie in Nederland worden beëindigd. Voor het regelen van de export hebben wij bepaalde documenten van u nodig.

Denk bijvoorbeeld aan :

  • Uw volledige en meest recente kentekenbewijs. ( of kentekenkaart samen met de bijbehorende tenaamstellingscode)
  • De bijbehorende kentekenplaat/-platen
  • De actuele kilometerstand
  • Legitimatiebewijs (origineel en geldig) Internationaal: identiteitskaart of paspoort, Nationaal: rijbewijs, identiteitskaart of paspoort

Op het moment dat wij de uitvoer accepteren, vervalt de geldigheid van het Nederlandse kentekenbewijs. U mag dan met uw auto geen gebruik meer maken van de openbare weg, tenzij u een uitvoerkenteken aanvraagt. Wilt u meer weten over het uitvoeren van uw auto? Neem dan contact met ons op!

Douanedocumenten

Voor de export worden er ook douanedocumenten opgesteld. Oftewel een AED-douanedocument. Het douanedocument kan nodig zijn, bij bijvoorbeeld verscheping of de aangifte om de auto te laten invoeren in het land van bestemming. Daarnaast kan het ook mogelijk zijn een speciale exportverzekering aan te vragen. Dit is een groene kaart met een geldigheid van vijftien dagen. Bij AJ de Beer Auto’s helpen wij u graag en informeren wij u over de export van uw auto. Wij nemen dit gehele proces voor onze rekening.

Contact A.J. de Beer Auto’s

Wij zijn te vinden aan de Nijverheidslaan 1 in Rijen, vlakbij Breda. Neem contact met ons op door op onderstaande button te klikken! Voor vragen kunt u ook ons contactformulier op de website invullen, of stuur een e-mail naar info@ajdebeerautos.nl.

Stel vrijblijvend uw vraag!