Auto import Brabant

AJ de Beer Auto’s is het bedrijf voor auto import Brabant. Een auto importeren kan aantrekkelijk zijn. Maar hoe gaat dit importeren van een auto eigenlijk precies in z’n werk? U kunt prachtige en gunstig geprijsde occasions en nieuwe auto’s in het buitenland vinden. Bent u echter niet helemaal thuis in alle regels en besparingsmogelijkheden? Dan kan AJ de Beer auto’s u helpen! Gevestigd in Rijen zijn wij experts op het gebied van importeren en exporteren van auto’s.

Wilt u meer weten over het importeren van een auto? Neem dan gerust contact met ons op!

APK kleine beurt
Export aj de beer autos

Auto import bij AJ de Beer Auto’s

Bij het importeren van een auto komen een aantal zaken om de hoek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het invoeren bij het RDW en de BPM aangifte. Omdat dit nogal complexe zaken kunnen zijn staat AJ de Beer Auto’s voor u klaar. Wij maken een auto importeren eenvoudig en zorgeloos voor u.

Auto exporteren

Daarnaast kunt u bij AJ de Beer Auto’s ook terecht voor het exporteren van auto’s. Bij het exporteren van de auto hebben wij verschillende documenten van u nodig. Denk bijvoorbeeld aan kentekenkaart, tenaamstellingscode, geldig identiteitsbewijs en kentekenplaten. Als alles geregeld is ontvangt u direct de bijbehorende documenten voor het aanmelden van de uitvoer.

Op het moment dat wij de uitvoer accepteren, vervalt de geldigheid van het Nederlandse kentekenbewijs. U mag dan met uw auto geen gebruik meer maken van de openbare weg, tenzij u een uitvoerkenteken aanvraagt. Wilt u meer weten over het uitvoeren van uw auto? Neem dan contact met ons op!

Contact voor auto import Brabant

Kortom, voor zowel de import als export van voertuigen bent u bij AJ de Beer Auto’s aan het juiste adres. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande button. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0161-23 49 22.

Tot zien bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!