Auto export

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u helpt bij auto export? Dan bent u aan het juiste adres bij AJ de Beer Auto’s! In samenwerking met het RDW verzorgen wij de nodige documenten die u nodig heeft bij uw export. Dit kan bijvoorbeeld zijn een verklaring Typegoedkeuringsgegevens. Hiermee kunt u een geldig kenteken verkrijgen in het land van bestemming.

Wilt u meer weten over welke documenten nodig zijn voor het exporteren van een voertuig? Neem dan contact met ons op.

APK kleine beurt
Export aj de beer autos

Voor export van uw auto moet u bij AJ de Beer Auto’s zijn

Zodra u wilt dat wij u helpen bij het exporten van uw voertuig, nemen wij u mee in het proces. Wij leggen u uit welke documenten er nodig zijn om een voertuig te kunnen exporteren. Om deze nodige documenten te kunnen regelen hebben wij een paar documenten van u nodig. Denk hierbij aan een geldige identiteitskaart, een tenaamstellingscode, een kentekenbewijs en kentekenplaten. Als alles verzameld is kunnen wij de documenten voor u in orde maken. Als u de auto voor de export wilt langsbrengen, kunt u altijd een afspraak maken.

Bekijk onze occasions

Naast dat wij de nodige export voor uw auto diensten kunnen verlenen, kunt u ook bij ons terecht voor occasions. U kunt bij ons langskomen in de showroom om te zien welke modellen er beschikbaar zijn. Online kunt u al een voorproefje zien van welke huidige collectie aanwezig is. AJ de Beer Auto’s wilt dat u en goed gevoel heeft bij het aanschaffen van een occasion. Daarom helpen of adviseren wij u graag bij uw keuze. Heeft u online al een model zien staan waar u wel een proefrit in zou willen maken? Neem dan contact met ons op!

Kom bij ons langs

Wilt u meer weten over de auto export mogelijkheden? Of bent u benieuwd naar een van onze occasions? Kom dan bij ons langs in de showroom! Wilt u liever op afspraak langskomen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0161-23 49 22. Tot snel!

Stel vrijblijvend uw vraag!