Auto export Tilburg

Op zoek naar een bedrijf voor de auto export Tilburg? Dan is AJ de Beer Auto’s het bedrijf dat u zoekt. In samenwerking met de RDW regelen wij uw export. Zowel particulieren als handelaren kunnen bij ons terecht voor het exporteren van auto’s en andere voertuigen. Zo regelen wij de papieren en kunnen wij voor u indien gewenst een exportkenteken aanvragen met bijbehorende groene kaart. Dit is altijd inclusief 14 dagen verzekering en douanedocumenten. Laat AJ de Beer auto’s uw export regelen! Wij zijn te vinden aan de Nijverheidslaan 1 in Rijen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het exporteren van uw auto.

APK kleine beurt
Export aj de beer

AJ de Beer Auto’s

Wij zijn een gerenommeerd autobedrijf dat zich vooral bezig houdt met de inkoop en verkoop van gebruikte auto’s. U vindt onze showroom in Rijen, vlakbij Breda en Tilburg. Met meer dan 250 occasions op voorraad kunt u al onze auto’s bekijken in de showroom.  Onze grote voorraad aan gebruikte auto’s vindt u van alle merken in alle prijsklassen. Het belangrijkst vinden wij dat u zich vertrouwd voelt bij de aankoop van een occasion. Gemoedelijkheid staat daarom bij ons hoog in het vaandel.

Ons aanbod

Bij AJ de Beer Auto’s kunt u zoals hierboven benoemd terecht voor de in,- en verkoop van auto’s en regelen wij de export. Daarnaast bieden wij ook verschillende garantie pakketten aan. Zo heeft u bijvoorbeeld garantie voor schade aan draaiende delen van de motor, maar is er ook de mogelijkheid voor een nieuwe APK als deze binnen 3 maanden vervalt na de aankoop. Bekijk onze garantiepakketten op de website.

Neem contact op voor uw auto export Tilburg!

Wilt u meer weten over het exporteren van uw auto? Of over de diensten van AJ de Beer Auto’s? Klik dan op onderstaande button en neem contact met ons op! Wij helpen u graag bij het regelen van de export. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Rijen. Zowel binnen als op naastgelegen terrein kunt u onze occasions bezichtigen!

Stel vrijblijvend uw vraag!