Auto export prijs

Wilt u meer weten over auto export prijs? Neem dan contact op met AJ de Beer Auto’s! Wij helpen u graag bij het exporteren van uw auto. De procedure van de uitvoer is over het algemeen bij elke auto hetzelfde. Echter kan de prijs verschillen als u er bijvoorbeeld een extra kenteken met verzekering bij wilt. De actuele prijzen van de export van auto’s en voertuigen die wij hanteren vindt u op onze website! Wilt u meer weten over de prijzen? Druk dan op de button onderaan de pagina of vul het contactformulier op de website in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Onze occasions

Bij AJ de Beer Auto’s staat transpiratie en gemoedelijkheid hoog in het vaandel. Wij willen dat u een goed gevoel heeft bij de aanschaf van een occasion. Bij AJ de Beer Auto’s kunt u in onze showroom en naast gelegen terrein maar liefst 250 occasions bezichtigen. U vindt bij onze verschillende merken, modellen en prijsklassen. Op onze website ziet u de huidige collectie occasions. Heeft u een auto gezien waar u graag een proefrit mee zou willen maken? Neem dan contact met ons op. Kom gezellig langs! Volgt u ons ook al op Facebook? Hier delen wij onze nieuwste occasions.

AJ de Beer Auto's | Auto export prijs

Naast de inkoop en verkoop van occasions, helpen wij u ook met het exporteren van auto’s en andere voertuigen. Het voertuig dat u verkoopt wordt door ons aangemeld voor export in het Nederlands kentekenregister van de RDW. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijwaringsbewijs, een RDW-uitvoerverklaring en een uitvoerkenteken. In combinatie met een Groene Kaart (verzekering) en een uitvoerkenteken, is het mogelijk om het voertuig over de weg naar het land van bestemming te brengen. De auto export prijs die wij hiervoor hanteren vindt u op onze website.

Contact

Meer weten over de procedure van het exporteren van uw auto? Of hoe AJ de Beer Auto’s  u daarbij kan helpen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar: info@ajdebeerautos.nl.

Stel vrijblijvend uw vraag!