Auto export Gilze

Bent u op zoek naar auto export Gilze? Op slechts enkele minuten rijden zit onze garage AJ de Beer Auto’s. Hier bieden we u de mogelijkheid om een auto te exporteren. Zowel als u particulier bent als wanneer u een handelaar bent. Onze garage is voorzien van een professioneel team die u graag adviseren en helpen bij de export van uw auto maar ook op diverse andere vragen, weten zij het antwoord.

APK kleine beurt
Export aj de beer autos

Auto export Gilze | Dat regelen we!

Er zijn meerdere zaken die u moet regelen wanneer u een auto wilt exporteren. Zo dient u zelf de registratie van uw auto te beëindigen in Nederland. Mocht u ergens een vraag over hebben of ondersteuning nodig hebben, dan kunt u altijd contact opnemen. Ook de volgende zaken zijn van belang bij het exporteren van een auto:

  • Uw volledige en meest recente kentekenbewijs. ( of kentekenkaart samen met de bijbehorende tenaamstellingscode);
  • De bijbehorende kentekenplaat/-platen;
  • De actuele kilometerstand;
  • Legitimatiebewijs (origineel en geldig) Internationaal: identiteitskaart of paspoort, Nationaal: rijbewijs, identiteitskaart of paspoort.

Houdt u er rekening mee dat wanneer wij aan de slag gaan met de export, de geldigheid van uw Nederlandse kentekenbewijs vervalt. Hierdoor kunt u geen gebruik meer maken van uw auto op de openbare weg. Mocht u dit wel willen, is er een uitvoerkenteken bewijs nodig.

Ook is er is een AED-douanedocument nodig wanneer de export van uw auto plaatsvindt. Dit document dient voor de aangifte van uw auto in het land van bestemming. Meer over AJ de Beer Auto's? Volg ons op Facebook!

Contact AJ de Beer Auto’s

Heeft u hulp nodig bij uw auto export Gilze? U vindt onze garage in Rijen slechts op korte afstand van Gilze. We helpen u graag. Neem gerust contact met ons op of bel ons

0161-23 49 22. We hopen u snel te zien!

Stel vrijblijvend uw vraag!