Auto export Den Bosch

Voor de auto export Den Bosch bent u bij AJ de Beer Auto’s aan het juiste adres. Wij nemen dit gehele proces voor u uit handen. Wij regelen de beëindiging, uitvoer documenten, kentekenplaten en eventuele verzekeringen. Als u uw auto met Nederlands kenteken wilt uitvoeren, moet u de registratie van de auto bij de RDW beëindigen. Bij A.J. de Beer Auto’s regelen wij de uitvoer.

Wilt u meer weten over het exporteren van een auto bij AJ de Beer? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

APK kleine beurt
APK kleine beurt

Procedure auto export

Wij zorgen dan de auto wordt aangemeld voor de uitvoer en regelen alle papieren. Bij het exporterenof importeren van de auto hebben wij verschillende documenten nodig. Denk hierbij aan kentekenkaart, tenaamstellingscode, geldig identiteitsbewijs en kentekenplaten. Als alles geregeld is ontvangt u direct de bijbehorende documenten voor het aanmelden van de uitvoer.

Deze documenten zijn onder andere een vrijwaringsbewijs, het tenaamstellingsbewijs (Deel 1B) of de kentekencard en het papieren kentekenbewijs deel II. Let wel op! Met het kentekenbewijs deel II mag u in Nederland nog maximaal 14 dagen op de openbare weg rijden om het voertuig buiten Nederland te brengen. Meer weten over de export? Neem dan gerust contact met ons op!

AJ de Beer Auto’s

Bij AJ de Beer helpen wij u graag verder met het exporteren van uw voertuig. Wij staan voor u klaar en zorgen dat alles voor u geregeld wordt. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor occasions. Want in onze showroom in Rijen vindt u meer dan 250 verschillende occasions. Daarnaast bieden wij ook verschillende garantie pakketten aan. Zo heeft u bijvoorbeeld garantie voor schade aan draaiende delen van de motor, maar is er ook de mogelijkheid voor een nieuwe APK als deze binnen 3 maanden vervalt na de aankoop van een occasion. Bekijk onze garantiepakketten op de website.

Contact auto export Den Bosch

Wilt u uw auto exporteren bij AJ de Beer Auto’s? Of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij vertellen u hier graag meer over. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0161-23 49 22.

Stel vrijblijvend uw vraag!