Auto export Boxtel

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor auto export Boxtel, dan bent u bij AJ de Beer Auto’s aan het juiste adres. Bij AJ de Beer kunt u terecht voor alle benodigde exportdocumenten en kentekens als u een auto wilt exporteren.  Om uw auto op een goede manier te exporteren, moet u een aantal stappen doorlopen. Om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen helpen wij u graag van a tot z met de afhandeling.

Wilt u meer weten over de export van uw voertuig bij AJ de Beer Auto’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

APK kleine beurt
Export aj de beer autos

AJ de Beer Auto’s voor import & export

Wilt u uw auto uitvoeren oftewel exporteren naar het buitenland? Dan verzorgt AJ de Beer Auto’s in samenwerking met RDW alle benodigde documenten. Ook bij het invoeren van land van bestemming zijn bepaalde documenten nodig. Om in het land van bestemming een kenteken te verkrijgen, kan bij de invoer van een voertuig een verklaring typegoedkeuringsgegevens nodig zijn.

AJ de Beer in Rijen kan voor de meeste auto’s een verklaring typegoedkeuringsgegevens verstrekken, waardoor de invoer snel en eenvoudig verloopt. Wilt u meer weten over de import of export van auto’s? Neem dan gerust contact met ons op en kom gezellig langs.

APK, garantie, occasions en meer!

Daarnaast bent u bij AJ de Beer Auto’s ook van harte welkom om uw jaarlijkse APK door ons te laten uitvoeren. Onze vakmensen lopen de auto van top tot teen na. Zo bent u verzekerd van een goede controle. Mocht u uw auto gekocht hebben bij AJ de Beer auto’s? Dan bieden wij verschillende garantiepakketten aan om u na de koop nog steeds goed van dienst te zijn. Kom gezellig langs in de showroom of neem contact met ons op via de website. Wij staan u graag te woord!

Rijdt eens langs!

Kortom, een kijkje nemen bij AJ de Beer auto’s is altijd een goed idee. Zoals hierboven benoemd zijn wij te vinden in Rijen. Heeft u vragen over de export? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand button. Heeft u andere vragen dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0161-23 49 22.

Tot snel bij AJ de Beer Auto’s!

Stel vrijblijvend uw vraag!